İSTANBUL / TUZLA - EMİNE YILDIZ ORTAOKULU

Mrt

“Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;

Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!”

İstiklal marşımızın kabulünün 103. Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü, Mehmet Akif Ersoy’u ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Sık sık deprem gerçeği ile yüzleşen ülkemizde her yıl 1-7  Mart arası deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla 'Deprem Haftası ' olarak anılmaktadır. Bu kapsam da okulumuzda öğrencilerimize deperem bilinci oluşturmak amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzu ziyaret eden trak polisleri öğrencilerimize polis teşkilatını tanıtarak trafik eğitimi verdi.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimizle Tuzla ilçesindeki Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi ve Piri Reis Meslek Lisesine gezi düzenledik. Öğrenciler liseleri yakından tanıdılar.

Şbt

Dede Kortut Hikayelerinden esinlenerek hikaye yazma yarışması ilçe genelinde ikinci olan 7/c sınıfından Gamze ACAR adlı öğrencimizdir. Okulumuz adına öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bursluluk sınavı başvuru tarihi: 13 Şubat - 1 Mart 2024

Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024

Ayrıntıl bilgi için linke tıklayarak kılavuzu inceleyiniz.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşenur KILIÇ tarafından velilerimize ' Okul Başarısında Alenin Rolü ' konulu seminer verildi.